BESTÄLLNINGSVARA Babybyxor

  • 220 kr


OBS! Skriv i meddelande i kassan vilket tyg du önskar. Alla mina tillgängliga bomullstrikåtyger finns i menyn under "Specialbeställ enligt dina önskemål". Vill du veta med säkerhet att jag har tillräcklig mängd innan du lägger din beställning? Hör av dig före!

Här hittar du härligt mjuka babybyxor med extra plats för tygblöjor, eller bara för en mjuk passform som inte klämmer åt runt barnets mage eller ben.

Byxorna är i dubbelstorlek och går att beställa med normala, +50% och +100% längre benmduddar. De normallånga muddarna gör att byxorna passar i två storlekar, exempelvis först 50 och sedan 56. Lägger du till hälften så långa muddar till, så ökar du en till storlek (50-62), och lägger du till dubbelt så långa muddar så ökar du byxorna i minst 2 till storlekar (50-68).

Det går att beställa med andra färger på muddarna, jag har många matchande trikåtyger och muddtyger. Önskar du göra någon sådan ändring kan du skriva det i ett meddelande i kassan, eller kontakta mig via mail eller sociala medier så kan jag skicka bilder och visa matchande förslag innan du väljer att beställa.

Jag har även fler tyger än dessa, men har valt att lägga in de med barnvänliga motiv som jag har mest av i lager. Har du sett något annat tyg hos mig som du skulle vilja ha som babybyxor? Hör av dig så kollar jag om det räcker till önskad storlek!

Certifieringar
Tygerna är certifierade enligt GOTS eller ÖKOTEX 100. Bambutrikån är ÖKOTEX 100 och tillverkat i EU. Har du frågor om ett specifikt tyg kan du höra av dig så tar jag fram informationen om just det tyget.  

Beställningsvara
Dessa byxor sys enligt dina önskemål och sömnad påbörjas snarast efter beställning. Ibland hinner jag på någon enstaka dag, ibland kan det ta lite längre tid. Har du bråttom? Hör av dig i förväg så kan jag ge en beräknad tid hur jag ligger till just då.