Tvättlappar 15x15 cm olika material

  • 15 kr

Börjar du vara less på att använda tvättlappar som används i någon sekund och sedan kastas bort? Det går lätt ett antal per blöjbyte och smutsen vill inte alltid fastna utan smetas nästan bara runt. Mina tvättlappar är mjuka men har lite textur, vilket gör att det som torkas bort fastnar mycket lättare på tvättlappen och du behöver oftast bara en eller två per byte. Vik den på mitten, använd igen, vik den igen, och använd igen! De passar givetvis även toppen till att exempelvis torka smutsiga händer och munnar, och snoriga näsor.

Vill du kombinera dina egna tvättlappar? Välj då alternativet ”Valfria tyger i två lager” och skriv meddelande i kassan vad du önskar. Exempelvis ”stickad bambu på båda sidor”, eller ”bomullstrikå med kvistar och bambuvelour”.

Bomullsfrotté mönstrad rosa och grön: 95% bomull 5% elastan. Öko-tex 100 certifierad. 40-60 graders tvätt. Undvik torktumlare pga elastanet. Sydda i två lager tyg.
Bambubomullsfrotté: 70% bambu 30% bomull. Öko-tex 100 certifierad. 60 graders tvätt. Kan torktumlas på hög värme. Sydda med ett lager dubbelsidigt tyg.
Bambuvelour: 80% bambu 20% polyester. 60 graders tvätt. Sydda i två lager tyg.
Stickad bambu: 80% bambu 20% polyester
Stickad bambu/bomull: 80% bambu 20% bomull
Flossad bambu: 82% bambu 18% polyester
Bomullstrikå: 95% bomull 5% elstan
Birdseye cotton: 100% oblekt bomull
Bomullsmuslin: 100% bomull


Obs! Det kan stå att det finns oändligt saldo, men så är givetvis inte fallet. I de fall där det skulle beställas fler tvättlappar än jag har redo så syr jag upp fler skyndsamt :)