BESTÄLLNINGSVARA Menstrosor tai high

  • 380 krBESTÄLLNINGSVARA
Denna produkt sys på beställning enligt dina önskemål.

Att bära en menstrosa är ett fantastiskt sätt att skydda sig vid mens, kraftigare flytningar och inkontinensbesvär. Skyddet är fastsytt och ligger därför alltid på rätt plats. Jag syr olika trosmodeller och olika absorptionsförmågor, för både dag och natt. Precis som med mina övriga produkter är det PUL som fuktspärr även i menstrosorna, så du kan känna dig trygg i alla situationer, oavsett kläder, alla tider på dygnet.

Skriv meddelande i kassan vilket tyg du vill ha, exempelvis vid köp av ett par: Regnbågsrandig trikå. Vid köp av flera trosor och olika flöden där du vill ha specifikt tyg till specifikt flöde: Svart trikå till dag heavy, och ballonger till regular natt. Vet du inte hur du ska formulera dig så skriv inget så hörs vi via mail och löser det! Du hittar alla mina tyger på sidan "alla mina bomullstrikåer" inne i menyn på "specialbeställ enligt dina önskemål".


Om den här produkten 
Trosmodell: Tai high (täcker rumpan ganska bra, och går ungefär just över naveln)
Passform: Normal om inget annat anges i meddelande i kassan (lös eller extra smal midjemudd/benmuddar).
Längd på den absorberande delen: dag är 25 cm, natt är 34 cm. För vissa kan det bli bättre med andra mått, skriv meddelande i kassan om du har specifika önskemål.
Material överst i grenen: Skriv i meddelande om du vill ha stay dry (thermoko), semi stay dry (vit eller svart coolmax), stickad bambu, flossad bambu, stickad bambu/bomull eller samma tyg som trosan är i. Skriver du inget blir det stickad bambu.