STARTPAKET testa på trosskydd string/brazilian 5-pack

  • 200 kr

STARTPAKET med 5 trosskydd innebär att du får 5 slumpmässiga mönster/färger på trosskydden, och olika material på den andra sidan, det är blandat mellan: stickad bambu, flossad bambu, stickad bambu/bomull och bomullsvelour i olika färger (vit, svart, ljusgrå, offwhite).

Mina trosskydd är supermjuka och passar perfekt vid kraftigare flytningar runt exempelvis ägglossning, till lätta urinläckage eller när som helst en önskar kunna byta bara trosskyddet istället för hela trosan. De har ingen fuktspärr, så finns behov av tryggheten med fuktspärr så rekommenderar jag istället en tunn dagbinda.

Trosskydd string/brazilian passar i trosor med lite smalare gren som smalnar av bakåt. De knäpps igen med ett steg, se bild tre. Det går jättebra att använda båda sidor mot kroppen, men fördelen med bomullsvelour mot trosan är att den håller trosskyddet på plats så om du upplever problem med det så rekommenderar jag bomullsvelour. Mina bambutyger är antibakteriella och väldigt mjuka och följsamma, så har du problem med svamp, instängd känsla eller bara vill ha något väldigt mjukt alternativ så är de ett superbra val.


Om den här produkten
Längd:17 cm
Passform: String/Brazilian (ca 4-5 cm bred ihopknäppt)
Absorption: Light
Tyg närmast kroppen: Välj i rullistan
Tyg närmast trosan: Välj i rullistan


Obs! Jag har lagt in ”obegränsat” antal för att det ska gå att köpa flera, jag har såklart inte oändligt med färdigsydda så om jag inte har det du beställt redo så kommer jag sy upp fler skyndsamt.


Paketets ord. pris: 250:-