STARTPAKET testa på trosskydd classic SLIM 5-pack

  • 250 kr

Välj knappar själv! Skriv ett i meddelande i kassan om du önskar plastknappar istället för metallknappar.


STARTPAKET testa på innebär att du får 5 slumpmässiga mönster/färger på trosskydden, och olika material på den andra sidan, det är blandat mellan: stickad bambu, flossad bambu, stickad bambu/bomull och bomullsvelour i olika färger (vit, svart, ljusgrå, offwhite).

Mina trosskydd är supermjuka och passar perfekt vid kraftigare flytningar runt exempelvis ägglossning, till lätta urinläckage eller när som helst en önskar kunna byta bara trosskyddet istället för hela trosan. De har ingen fuktspärr, så finns behov av tryggheten med fuktspärr så rekommenderar jag istället en tunn dagbinda.

Trosskydd classic SLIM passar i trosor med normalbred gren som inte smalnar av för mycket bakåt. De går att justera till 4-5 cm bredd med två steg för knäppning, se bild två. Det går jättebra att använda båda sidor mot kroppen, välj själv efter behov och situation.


Om den här produkten
Längd:17 cm
Passform: Classic (ca 4-5 cm bred ihopknäppt)
Absorption: Light
Tyg närmast kroppen: stickad bambu, flossad bambu, stickad bambu/bomull och bomullsvelour i olika färger (vit, svart, ljusgrå, offwhite).
Tyg närmast trosan: Mönstrad bomullstrikå


Obs! Jag har lagt in ”obegränsat” antal för att det ska gå att köpa flera, jag har såklart inte oändligt med färdigsydda så om jag inte har det du beställt redo så kommer jag sy upp fler skyndsamt.


Paketets ord. pris: 300:-