STARTPAKET testa på amningsinlägg storlek Large 5 par

  • 310 kr

STARTPAKET testa på innebär att du får slumpmässiga mönster/färger på amningsinläggen, och olika material på sidan mot kroppen, du får blandade material för att enkelt kunna testa hur du upplever de olika materialen och om du föredrar någon specifik, eller tycker om alla.

Less på amningsinlägg som inte absorberar tillräckligt, skaver eller orsakar svamp eller klåda? Testa amningsinlägg i tyg!
Alla mina amningsinlägg har PUL som agerar fuktspärr. PUL andas mycket bra och är därför optimalt att ha nära inpå kroppen.

Stickad bambu, flossad bambu, bambuvelour, och stickad bambu/bomull känns fuktigare mot kroppen, har antibakteriella egenskaper och är väldigt mjuk och härlig. Bomullsvelouren är mjuk men ger ingen torr känsla. Coolmax är däremot semi stay dry och thermoko är stay dry, och agerar som en tunn spärr mellan din hud och fukten, för att undvika besvär med svamp eller irritation.

Om den här produkten
Diameter: 13 cm
Absorption: 1 par light, 2 par regular och 2 par heavy (skriv meddelande i kassan om du hellre skulle vilja ha fler par light eller regular istället för heavy)
Tyg närmast kroppen: Olika material för att testa på
Tyg ytterst mot BH: Mönstrad PUL


Paketets ord. pris: 380:-