Trosskydd classic olika material

  • 60 kr


OBS! Vill du ha något annat tyg än de som finns att välja här? Välj isåfall något i listan och skriv i meddelande i kassan vilket tyg du önskar. Alla mina tillgängliga bomullstrikåtyger finns i menyn under "Specialbeställ enligt dina önskemål".

Mina trosskydd är supermjuka och passar perfekt vid kraftigare flytningar runt exempelvis ägglossning, till lätta urinläckage eller när som helst en önskar kunna byta bara trosskyddet istället för hela trosan. De har ingen fuktspärr, så finns behov av tryggheten med fuktspärr så rekommenderar jag istället en tunn dagbinda. Vill du ha denna modell med fuktspärr? Inga problem! Hör av dig till mig.

Trosskydd classic passar i trosor med normalbred gren som inte smalnar av för mycket bakåt. De går att justera till 4-5 cm bredd med två steg för knäppning, se bild tre. Det går jättebra att använda båda sidor mot kroppen, men fördelen med bomullsvelouren mot trosan är att den håller trosskyddet på plats så om du upplever problem med det så rekommenderar jag bomullsvelour. Mina bambutyger är antibakteriella och väldigt mjuka och följsamma, så har du problem med svamp, instängd känsla eller bara vill ha något väldigt mjukt alternativ så är de ett superbra val.


Om den här produkten
Längd: 17 cm
Passform: Classic (ca 4-5 cm bred ihopknäppt)
Absorption: Light
Tyg närmast kroppen: Välj i rullistan
Tyg närmast trosan: Välj i rullistan


Obs! Jag har lagt in ”obegränsat” antal för att det ska gå att köpa flera av samma mönster, jag har såklart inte oändligt med färdigsydda så om jag inte har det du beställt redo så kommer jag sy upp fler skyndsamt.