Trosskydd utan knappar olika material

  • 75 kr


Mina trosskydd är supermjuka och passar perfekt vid kraftigare flytningar runt exempelvis ägglossning, till lätta urinläckage eller när som helst en önskar kunna byta bara trosskyddet istället för hela trosan. De har ingen fuktspärr, så finns behov av tryggheten med fuktspärr så rekommenderar jag istället en tunn dagbinda. Eftersom den här modellen viks omlott så blir det dubbelt så många lager tyg, så de här absorberar lite mer än de andra modellerna. Vid toalettbesök kan en byta ordning på vikningen, så det blir nytt tyg närmast kroppen. Perfekt om du tycker det är obehagligt att ta på dig samma trosskydd igen!

Trosskydd omlott passar i trosor med normalbred till lite smalare gren som inte smalnar av bakåt. Det viks omlott över trosens gren, och är därför helt utan knappar. En uppskattad modell för personer som kanske cyklar eller rider och vill undvika att känna av knapparna. Det går jättebra att använda båda sidor mot kroppen.

Eftersom den här modellen saknar knappar som håller det på plats, kan det vara en fördel att använda det i kombination med trosor som inte sitter åt för löst. När det tas på kan du behöva justera till det när du står upp, sedan sitter det på sin plats!

Om den här produkten
Längd:17 cm
Passform: Classic (ca 4 cm bred ihopvikt)
Absorption: Light
Tyg närmast kroppen: Välj i rullistan
Tyg närmast trosan: Välj i rullistan


Obs! Jag har lagt in ”obegränsat” antal för att det ska gå att köpa flera av samma mönster, jag har såklart inte oändligt med färdigsydda så om jag inte har det du beställt redo så kommer jag sy upp fler skyndsamt.